CINE SUNTEM NOI?

Terminal Containere si Marfuri Generale Port Giurgiu

Amenajare Port Containere Dunarean Giurgiu, cu actionar majoritar Mainrom Line (2012) Israel Ltd isi desfosoara activitatea in portul municipiului Giurgiu, aflat pe fluviul Dunarea, o importanta cale de acces a Europei.
Terminalul nostru de containere asigura o legatura rapida si eficienta intre Portul Giurgiu si portul Constanta, precum si cu cele mai importante linii de transport fluviale, maritime si terestre. Legatura este asigurata prin intermediul liniilor de transport containere Giurgiu - Constanta, cu multiple posibilitati pentru tranzitul international.
Cu o pozitie ce ii confera nenumarate avantaje (60 km de Bucuresti) terminalul de containere A.P.C.D. Giurgiu, reprezinta o poarta de acces eficienta catre piețele estice și vestice ale Europei, intrucat sunt reduse costurile iar duratele de transport sunt cu mult mai mici. Amenajare Port Containere Dunarean este dispus in Zona Libera Giurgiu, zona cu posibilitati de distribuție, oferind clientilor sai multiple facilitati pentru operare.  Activitatile firmelor componente ale grupului includ furnizarea de servicii portuare ( manipulare marfuri in port), depozitare precum si alte activitati conexe Zonei Libere Giugiu.

Domeniile noastre de activitate:

• Amenajare Port Containere Dunarean
• manipulare marfuri / terminal de containere
• Real Estate Portual
• depozitare in cadrul zonei libere si distributie de marfuri

© 2020 A.P.C.D. - Terminal de Marfuri Generale si Containere in Zona Libera si Portul Giurgiu
Reverse Systems SRL